Renate Sterkman

Eigenaresse

Hoe ik op dit idyllische plekje gekomen ben, is natuurlijk voer voor een verhaal. Bij mij was het zo dat ik op een punt in mijn leven kwam waarop ik me afvroeg waar ik nu eigenlijk mee bezig was. Vaak komt dat bij vrouwen zo rond hun veertigste levensjaar. Voor mij was dat precies hetzelfde. Na jarenlang druk bezig te zijn geweest in het kappersvak, wist ik zeker dat het creëren van mooi, verzorgd haar mijn passie was. Wel verlangde ik naar een werkomgeving die sfeervoller en rustiger zou zijn.

15-03-2014 Opende ik de deuren van La Petite Coiffeuse en 01-12-2017 had ik mijn salon oppervlakte verdubbeld met nog meer comfort. 31-08-2018 bereide L.P.C uit met een assistente (Melanie).

29-10-2018 ging de 2de website in de lucht, professioneler en klaar om aan alle ideeën die nog in mijn hoofd rond dwalen te voldoen. 

Natuurlijk houd ik mijn eigen passie graag bij de tijd. Daarom ga ik regelmatig naar trainingen en bijeenkomsten over het kappersvak. Ook ben ik aangesloten bij het landelijke “keurmerk ZZP kappers” in Nederland, behoor ook bij de panelleden van het keurmerk ZZP kappers, met als doel: meer landelijke bekendheid creëren. En geloof me, die zelfstandige kappers zitten in de verste uithoeken. Daardoor kom ik op veel verschillende plekken in Europa. Maar elke keer weer ben ik blij om terug te keren naar mijn geliefde Rotte.

Mijn motto is:

“It is a beautiful thing when a career and a passion come together.”

Tot ziens in L.P.C.

L.P.C._Overons_Renate.jpg

Scroll naar boven