• MOMENT VOOR JEZELF
  • MOOI VERZORGD HAAR
  • DAMES- EN HERENKAPSALON

« Terug

De vijf beste tips om hoofd en haar tot rust te krijgen

LPC_Thema1_Blog6Foto1.jpg11 mei

Tot rust komen bij de kapper doe je niet met een stapel roddelbladen, lauwe koffie met fabriekskoekjes en een hele hoop gekakel op je heen. Daarom pakt kapsalon La Petite Coiffeuse het heel anders aan: wij brengen hoofd en haar tot rust. Dat doen we niet alleen door de werken met duurzame producten, maar ook door onze klanten te ontvangen op een idyllische plek. LPC weet er alles van en deelt vijf waardevolle tips met je.

1. Ga voor een ontspannen sfeer

Een kappersbezoek is een investering in jezelf; zorg dat het het waard is. Wanneer er rust en ruimte om je heen is, zal je je vermoedelijk gemakkelijker ontspannen en overgeven aan de behandeling die voor jouw haar geschikt is.

2. Eis persoonlijke aandacht

Jij bent uniek, je haar ook. Niets is vervelender dan een kapper die continu tussen jou en andere klanten heen en weer pendelt. ‘Ik kom zo weer bij je hoor’. Neem geen genoegen met vluchtig contact, maar kies voor een salon die jou de persoonlijke aandacht geeft die je verdient.

Bestel nu jouw producten ▸

3. Kies enkel voor duurzame producten

Wat niet goed is voor de natuur, is ook niet goed voor je haar. Kunstmatige toevoegingen doen niets meer dan jouw haar en leefomgeving vervuilen. Ga altijd voor een salon die enkel vegan, parabeen- en sulfaatvrije producten gebruikt, die niet op dieren zijn getest.

4. Eet en drink verantwoord, ook bij de kapper

Je bent zo goed bezig: geen geraffineerde suikers en ongezonde snacks. Waarom zou je dit dan wel bij de kapper in je mond steken? Ga voor een salon waar geen machinekoffie, koek en snoep worden geserveerd, maar waar óók de hapjes en drankjes goed zijn voor je. Vers, gezond, ongekunsteld.

5. Laat de natuur zijn werk doen

De natuur heeft een geweldig effect op je. Kies voor een kapsalon op een idyllische plek, met uitzicht op de natuur. En eerlijk: je geniet toch veel meer van een verwenmoment met zicht op het groen en kabbelend water, dan op een drukke winkelstraat of blinde muur?

Meer weten of zin gekregen in een fijne behandeling bij La Petite Coiffeuse? Laat je verrassen en kom ontspannen bij ons. Je zult versteld staan.

Bestel nu jouw producten ▸

« Terug

"Natuurlijke schoonheid moet gevierd worden. Wat je van binnen bent, straal je van buiten uit."

Over La Petite Coiffeuse ››
Scroll naar boven