• MOMENT VOOR JEZELF
  • MOOI VERZORGD HAAR
  • DAMES- EN HERENKAPSALON

« Terug

Waarom een kappersbezoek je in balans houdt

LPC_Thema1_Blog5Foto1.jpg16 mrt

Waarom een kappersbezoek je in balans houdt

Stress is nergens goed voor. Ook niet voor je haar. Zodra je eet- of slaappatroon verstoord raakt, zie je dat terug in de spiegel. Waarom denk je dat rust en natuur belangrijk zijn voor jezelf en je haren? Hoe je haar zit, vertelt veel over je gemoedstoestand. Ga maar eens na hoe jouw haar zit bij stress. Vet, slap, jeukende hoofdhuid, pukkeltjes? Kom ervan af en laat je haar verzorgen in een ontspannen sfeer.

Onverdeelde aandacht en echte rust

De kwaliteit van de haarverzorgingsproducten die in jouw haar gaan, is erg belangrijk. Daarom gebruiken wij enkel verantwoorde en dierproefvrije producten. Maar de maag wil ook wat; we serveren lekkere, verantwoorde hapjes en drankjes – weg met de geraffineerde suikers! - tijdens jouw bezoek aan de salon. En ook zal je bij ons geen roddelende klanten om je heen horen kakelen. Wel rust en uitzicht op de natuur. Onverdeelde aandacht en niets dan het allerbeste voor jou.

Bestel nu jouw producten ▸

Balans voor de mannen

LPC brengt balans terug in jouw leven. Niet alleen met een goede knipbeurt of fijne haarbehandeling, maar bovenal met de mooiste haarverzorgingsproducten die er te vinden zijn. Omdat wij goed op de hoogte zijn van alle haartrends voor 2020, weten we precies waar jij gelukkig van wordt.

Daarom hebben we voor de man de lijn Original formulas for the beauty of men van Depot gespot. Zo, dat is een hele mond vol. Depot eert de traditie van de verzorging van mannen met een zeer geavanceerd en uitgebreid concept. De geavanceerde maar toch eenvoudige, doelgerichte producten die deel uitmaken van deze lijn zijn moderne must-haves en gebaseerd op de traditionele formules: ware klassiekers voor de hedendaagse man.

Om een moment voor jezelf te beleven heeft Depot ook heerlijk geurende kaarsen, een geurspray voor in huis – of de mancave, en zalige geurstokjes in de originele geuren Classic Cologne, White Cedar, Fresh Black Pepper, Oriental Soul en Dark Tea.

En ook…100% veganistisch en vrouwelijk

Voor de vrouw hebben we natuurlijk Maria Nila. Maria Nila is een niet alledaags haarverzorgingsmerk. De 100% veganistische en wreedheidvrije producten zijn ontwikkeld uit liefde voor dieren, omdat ze geen deel mogen uitmaken van haarverzorgingsproducten. Door de veganistische schoonheid van hoge kwaliteit te bieden, maken ze het gemakkelijk voor iedereen om een stap te zetten naar een duurzame en vriendelijkere wereld.

De geurkaarsen van Maria Nila zijn gemaakt van een blend van 100%  plantaardige vetten uit sojabonen, palmpit, shea, koolzaad en kokosnoot en hebben een brandtijd van 50 uur. De geurkaarsen zijn GMO-vrij, en de palmolie die in de kaarsen wordt gebruikt, is RSPO-gecertificeerd.

 

« Terug

"Natuurlijke schoonheid moet gevierd worden. Wat je van binnen bent, straal je van buiten uit."

Over La Petite Coiffeuse ››
Scroll naar boven