• MOMENT VOOR JEZELF
  • MOOI VERZORGD HAAR
  • DAMES- EN HERENKAPSALON

« Terug

Help: ik heb statisch haar!

LPC_Thema1_Blog4Foto1.jpg20 jan

Het is koud weer en binnen loeit de verwarming. Je haren springen er spontaan alle kanten van op. Statisch haar is droog haar dat reageert op luchtvochtigheid. Zoals je zult begrijpen is dat in Nederland tijdens koudere dagen best een dingetje; de weerberichten spreken niet voor niets van ‘waterkoud’.

Niet glimmen maar stralen

Aan de luchtvochtigheid binnen is soms nog wel wat te doen, maar aan het weer buiten natuurlijk niet. Jezelf en jouw haar er tegen wapenen kan wel. Statisch haar schreeuwt om vocht. Tijd voor vocht inbrengende haarverzorgingsproducten, duurzame conditioners en het beste haarmasker. En oh ja: van het misverstand dat je haar vet wordt van hydraterende producten, helpen we je overigens graag meteen af.

Bestel nu jouw producten ▸

Hydratatie all over the place

De aanpak van vochtarm – en dus statisch – haar werkt net als de behandeling van een vochtarme huid. Met hydraterende producten! In plaats van slap of vet haar, krijg je door de juiste haarverzorging juist een stralende bos haar terug. En wat te doen met vet haar? Ook daar hebben wij een antwoord op. Meerdere zelfs, want jouw haar is uniek. Dat moet de behandeling ervan dus ook zijn.

Daarom adviseren wij bij normaal tot fijn haar waar extra volume gewenst is de Structure Repair lijn van Maria Nila. Deze lijn bevat algenextracten welke de haarstructuur hydrateren en versterken, en helpen het haar zijn natuurlijke kracht, zachtheid en glans terug te geven. De lijn bestaat uit een shampoo, masker, en afsluiters - conditioner of leave-in conditioner. Heb jij juist normaal, dik, stug of pluizig haar waarvoor juist geen extra volume gewenst is?  De True Soft lijn van Maria Nila bevat de voedingsrijke arganolie, een olie die ‘remoisturiseert’ en revitaliseert. De arganolie vermindert kroezend en statisch haar. En nog een mooi voordeel van deze lijn: de producten ruiken naar lelie, jasmijn en rozen.

Een druppeltje olie doet wonderen

Wij adviseren bij vrieskou in de winter de gehele lijn te gebruiken. De shampoo, het masker en afsluiten met conditioner dus. En dagelijks een drupje arganolie. Gebruik als versteviging de Pure Volume leave-in mousse. Deze mousse verzacht het haar maar geeft tegelijkertijd versteviging en volume, en heeft een antistatische werking.

Al deze producten zijn sulfaat- en parabenenvrij, bevatten 100% biologische ingrediënten en komen in een verpakking die 100% CO2 neutraal is. Bovendien bevatten ze het Colour Guard Complex, wat kleurverlies voorkomt door wassen, uv-straling, hitte van warmtebronnen en vrije radicalen.

 

« Terug

"Natuurlijke schoonheid moet gevierd worden. Wat je van binnen bent, straal je van buiten uit."

Over La Petite Coiffeuse ››
Scroll naar boven