• MOMENT VOOR JEZELF
  • MOOI VERZORGD HAAR
  • DAMES- EN HERENKAPSALON

« Terug

Hoe komen jij en je haar over de winterdip heen?

LPC_Thema1_Blog3Foto1.jpg25 nov

Voor veel mensen is het ieder jaar weer raak. De winterdip. Net als de man met de hamer die komt wanneer je over je grenzen gaat, is ook de winterdip genadeloos. Je voelt je futloos, vermoeid of somber. Als je in de spiegel kijkt zie je een doffe, droge of ongezond ogende huid. Ja, de winter kan een menselijk lichaam behoorlijk van slag krijgen. En je haar dus ook. Goed nieuws: je kunt er wat aan doen. En de kapper kan jou daarbij helpen.

Doffe ellende? Er is hoop!

Je haar valt steeds ‘verkeerd’, laat zich niet stylen, is dof, droog, vet of statisch. Net als voor de rest van je lijf gelden vitaminen als dé bestrijders van de winterdip in je haar. Maar waar zitten die in, en hoe kom je eraan? Wij adviseren de Heal lijn van Maria Nila te combineren met de Pure Volume lijn van hetzelfde merk. De Heal lijn bevat actieve ingrediënten als Aloë Vera, Piroctone Olamine en vitamine E, welke de hoofdhuid in balans brengen. Zo ga je effectief problemen als roosvorming, een jeukerige hoofdhuid en haaruitval tegen.

Bestel nu jouw producten ▸

Vergeet je hoofdhuid niet

De Pure Volume lijn bevat provitaminen B5. Hierdoor wordt het haar dikker, krijgt meer volume en body en door de voedingsrijke vitaminen ook nog eens meer glans. Gebruik bij hoofdhuidproblemen de Heal shampoo en het volumemasker en sluit af met de Heal conditioner. Geen hoofdhuidproblemen? Kies dan voor de volume shampoo, het Heal masker en afsluiten met de volume conditioner.

Laat maar lekker zitten

Gebruik in de winterdip vooral ook de Pure Volume leave-in mousse. Het mooie van dit product is dat je het niet hoeft uit te spoelen. Wel zo gemakkelijk, toch? Deze mousse verzacht het haar maar geeft tegelijkertijd versteviging en volume, en heeft een antistatische werking. Door het in je haar te laten, kunnen de werkzame stofjes in de mousse goed hun werk doen: verzachten en verstevigen.

Al deze producten zijn sulfaat- en parabenenvrij, bevatten 100% biologische ingrediënten komen in een verpakking die 100% CO2 neutraal is. Bovendien vatten ze het Colour Guard Complex, wat kleurverlies voorkomt door wassen, uv-straling, hitte van warmtebronnen en vrije radicalen.

 

« Terug

"Natuurlijke schoonheid moet gevierd worden. Wat je van binnen bent, straal je van buiten uit."

Over La Petite Coiffeuse ››
Scroll naar boven