• MOMENT VOOR JEZELF
  • MOOI VERZORGD HAAR
  • DAMES- EN HERENKAPSALON

« Terug

Wat écht helpt tegen haaruitval in het voor- en najaar

LPC_Thema1_Blog2Foto1.jpg30 sep

Wist je dat haaruitval vooral in het voor en najaar voor komt?  En zo ja: weet je ook wat te doen tegen haaruitval? Het kan best schrikken zijn als je opeens een borstel vol haar in je handen hebt. Maar ja, iedereen verliest zo’n 100 haren per dag. Pas wanneer je je haren borstelt, zie je dat ook bij jezelf gebeuren. Haaruitval heeft alles te maken met in balans zijn. Vitamine tegen haaruitval is het antwoord.

Weet wat er in je haar gaat

In balans zijn én blijven is voor veel mensen best lastig. Het is hiervoor ontzettend belangrijk om te letten op voeding, maar net als kwaliteit en samenstelling bij de juiste keuze voor voedingsproducten bepalend zijn, geldt dat ook voor haarverzorgingsproducten. Weet wat er in je haar gaat! Gelukkig heeft La Petite Coiffeuse de juiste producten om jou kunnen helpen bij het voorkomen of verhelpen van haaruitval in de herfst.

Wij adviseren bij lichte haaruitval de Heal lijn van Maria Nila. Deze lijn bevat actieve ingrediënten als Aloë Vera, Piroctone Olamine en vitamine-E, die de hoofdhuid in balans brengen en haaruitval tegengaan. Maak gebruik van de hele serie en ga voor de shampoo, het masker en sluit af met de conditioner.

Bestel nu jouw producten ▸

Stevig haarverlies en vervelende hormonen

Heb je last van hevig haarverlies, of spelen hormoonwisselingen een vervelende rol? Ga dan voor de Aqua Energia Energizing lijn van Vitality's. De hierin verwerkte plantaardige stamcellen VitacellTec versterken de haarvezel en stimuleren de haarwortel om opnieuw te groeien. De ampullenkuur met vitaxilcomplex verbetert de bloedsomloop in de kleinste vaatjes van de huid, waardoor het haar meer weerstand krijgt en sterker wordt. Je gebruikt in totaal acht ampullen – niet uitspoelen, welke je tweemaal daags, in de ochtend en avond, evenals de shampoo gebruikt. En heeft het haar nog meer extra voeding nodig? Gebruik dan de conditioner van de Heal lijn van Maria Nila.

Ook de mannen willen wat

Nu verzorgen de heren hun haar natuurlijk ook graag. Voor de mannen adviseren we de Invigorating lijn van Depot. De producten uit deze lijn maken gebruik van het Indian Kino Tree-extract. Hét natuurlijke extract om het haarzakje te beschermen, de vitaliteit van de hoofdhuid te verbeteren en het haar te versterken. Een paar van de actieve ingrediënten in de producten zijn een multivitaminencomplex dat vitamine B5, B6, C, E en PP bevat en een enerverende, antioxiderende en voedende werking heeft. Je vult de haarvezels ermee aan, versterkt ze, geeft ze structuur en conditioneert het haar. En dan hebben we het nog niets eens over de heerlijke, originele geur gehad van Eucalyptol.

Al deze producten zijn sulfaat- en parabenenvrij, bevatten 100% biologische ingrediënten komen in een verpakking die 100% CO2 neutraal is. Bovendien bevatten ze het Colour Guard Complex, wat kleurverlies voorkomt door wassen, uv-straling, hitte van warmtebronnen en vrije radicalen.

 

« Terug

"Natuurlijke schoonheid moet gevierd worden. Wat je van binnen bent, straal je van buiten uit."

Over La Petite Coiffeuse ››
Scroll naar boven