• MOMENT VOOR JEZELF
  • MOOI VERZORGD HAAR
  • DAMES- EN HERENKAPSALON

« Terug

Droog haar in de zomer? Dit is hoe je er vanaf komt!

LPC_Thema1_Blog1Foto1.jpg05 aug

Het is zomer.  Alhoewel dit seizoen voor de meesten een heerlijke tijd is – vakantie, lekker buiten zijn, warmte, zon en ontspanning – maakt het seizoen het je haar soms erg lastig. De continue blootstelling aan zonlicht, zweten, zwemmen in zout zeewater en zwembaden met chloor leveren de nodige gevolgen op, voor huid én haar.  Tijd voor goede bescherming van je haar.

Droog, droger, droogst

Dróóg. Het eerste wat te binnen schiet wanneer je denkt aan je haar in de zomer. Al die zalige zonnestralen, zout en chloor kunnen je haar behoorlijk verkleuren en uitdrogen. En dat ziet er nogal ongelukkig uit. Je krijgt gespleten haarpunten bijvoorbeeld, of een droge, jeukerige hoofdhuid. En wat te denken van dat touwachtige gevoel of futloze coupe die je in de spiegel ziet? Vervelend en ontsierend, maar absoluut te behandelen. Bij LPC weten we precies naar welke hoogwaardige producten jouw droge haar verlangt.

Bestel nu jouw producten ▸

Hydrateren die handel!

Er is echter meer nodig dan zonbescherming van je haar. Wij zeggen: hydrateren die handel! Droog haar vraagt namelijk om vocht en voeding. Zie je haar als de rest van je lichaam: wanneer je uitdroogt, schreeuwt je lijf ook om vocht. Jouw haar geeft vermoedelijk al langer seintjes af: tijd om er iets mee te doen. Daarom adviseren wij de Structure Repair lijn van Maria Nila. Deze lijn bevat algenextracten, welke de haarstructuur hydrateren en versterken, en helpen het haar zijn natuurlijke kracht, zachtheid en glans terug te geven. De lijn bestaat uit een shampoo, masker, en afsluiters - conditioner of leave-in conditioner.

Duurzame beschermers

De conditioners zijn de beste zon-, zout- en chloorbeschermers. Ben je op vakantie, of zijn het zeer zonnige dagen, dan adviseren we je de conditioner niet uit te spoelen. Heb je blond haar? Kies dan voor Sheersilver shampoo en masker en sluit af met de conditioner van de Structure Repair lijn. Mooie tips, en nog duurzaam ook.

Al deze producten zijn sulfaat-  en parabenenvrij, bevatten 100% biologische ingrediënten en komen in een verpakking die 100% CO2-neutraal is. Bovendien bevatten de producten het Colour Guard Complex, wat kleurverlies voorkomt door wassen, uv-straling, hitte van warmtebronnen en vrije radicalen.

Bestel nu jouw producten ▸

« Terug

"Natuurlijke schoonheid moet gevierd worden. Wat je van binnen bent, straal je van buiten uit."

Over La Petite Coiffeuse ››
Scroll naar boven