• MOMENT VOOR JEZELF
  • MOOI VERZORGD HAAR
  • DAMES- EN HERENKAPSALON

« Terug

Nieuwsbrief januari 2019

07 jan

2018 was een mooi jaar voor La Petite Coiffeuse. Wij hebben het  4 jarig bestaan van L.P.C gevierd met een mooi event "Living The Good Life", waar ieder kon kennis maken met bevriende ondernemers van L.P.C. Met een super opening door onze burgemeester van Lansingerland de heer Pieter van der Stadt.

Na het event ben ik gevraagd om in de organisatie keurmerk (ZZP-professionele kappers) te komen, L.P.C is natuurlijk ook  in het bezit van dit keurmerk. Dit keurmerk staat voor erkende vakdiploma's, meerdere jaren ervaring, jaarlijkse bijscholing en toont aan dat er wordt gewerkt met professionele producten.

En last but not least..... twee nieuwe assistentes erbij; Melanie & Rachel, gemotiveerde meiden die graag mooi verzorgd haar willen maken. Melanie loopt op vrijdag stage en Rachel op donderdag.

 

L.P.C is in 2018 ook erkend als leerbedrijf door het SBB. Voor 2019 hebben wij ook weer grootse plannen om u het "momentje voor uzelf" nog beter te kunnen laten ervaren en natuurlijk volgen we ook weer trainingen en cursussen om nog mooier verzorgd haar te kunnen maken, met onze favoriete merken Maria Nila ,Vitality's & Depot male tools

 

Er is alleen één dingetje: de BTW voor kappers is gestegen naar 9%. De conclusie is dat wij een prijsverhoging hebben moeten doorvoeren. Check de nieuwe prijslijst op onze website

Ik hoop alle lieve klanten in 2019 weer te mogen verwelkomen in mijn salon. Afspraken kunnen telefonisch, online of via whats app gemaakt worden.

Dikke Kusss,
Renate Sterkman en het team van L.P.C.

« Terug

"Natuurlijke schoonheid moet gevierd worden. Wat je van binnen bent, straal je van buiten uit."

Over La Petite Coiffeuse ››
Scroll naar boven